Ökotuba / Hoolitsused

Hoolitsused

Oled otsinud ökoloogiliselt puhast, kuid toimivat vegan kosmeetikat, mis oleks kahjulike lisaainete vaba?

Igatsed midagi enamat, kui lihtsalt tavaline näohooldus? Soovid nii füüsilist, kui hingelist puudutust, mis ulatuks sügavamale, kuuleks su keha, arvestaks Sinu isikupäraga ning austaks Sinu isiklikke piire.

ESSE EXPERIENCE – näohooldus

60min + 15min lisahoolitsus

88.00

Esse Experience Näohooldus
75 minutit
KUUPÄEV
AEG
BRONEERI
Esse Experience Näohooldus
75 minutit
KUUPÄEV
AEG
BRONEERI
Esse Experience Näohooldus
75 minutit
KUUPÄEV
AEG
BRONEERI

Esse NäohooldusÖkotuba kasutab näohoolitsuses ESSE pre- ja probiootilisi kosmeetikume, mis aitavad tasakaalustada naha mikrobioomi.

Ökotoas kohandame näohoolitsuse täpselt Sinu vajadustele vastavaks. Näohoolitsus Ökotoas algab kosutava tee ja vestlusega. Pärast põhjalikku naha analüüsi pakume Sulle hoolitsust, mis on kohandatud Sinu konkreetse nahaseisundi lahendamiseks ja teeme individuaalse kodu ja salongihooldus kava.

Ökotoas näeme nahaseisundeid ajutistena ega harrasta püsivateks nahatüüpideks jaotamist.

ESSE näohoolitsused aitavad stressis või ärritunud nahka rahustada ja tervendada, suurendada kollageeni tootmist, rahustada põletikku, aidata taastada nahka kaitsvat barjääri. Hoolitsustest on abi dermatiidi, ekseemi, rosaatsea, akne, ülireageeriva, tundliku naha puhul ja ebaühtlase pigmentatsiooni korral.

Kosmeetik valib proffihooldustoodete eksklusiivsest valikust välja sobivaimad tooted just Sinule.

* Juhul, kui Sul ei ole voimalik tulla, siis palun tühista broneering esimesel võimalusel, aga mitte hiljem kui 24 tundi enne broneeritud aega. Saad seda teha online Sulle saadetud broneeringu kinnituse kaudu või või saata email aadressile: keltomson@gmail.com.
** Juhul, kui Sa tühistad oma broneeringu vähem kui 12 tundi enne broneeritud aega, on meil õigus esitada Sulle arve 50% ulatuses Sinu poolt tellitud teenuse maksumusest.
*** Juhul kui Sa ei teata üldse ja jätad lihtsalt kohale tulemata, on meil õigus esitada arve 100% ulatuses Sinu poolt tellitud teenuse maksumusest.